Desmantellada una plantació de marihuana al barranc de la Caramella, a Roquetes

La Guàrdia Civil localitza 800 plantes i deté tres persones pel presumpte delicte de tràfic de drogues

La plantació localitzada per la Guàrdia Civil al terme de Roquetes.
La plantació localitzada per la Guàrdia Civil al terme de Roquetes. | Cedida
Aguaita.cat
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:45h
La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana composta per més de 800 plantes que es trobava oculta en la zona coneguda com a barranc de la Caramella, al terme municipal de Roquetes, i ha detingut tres persones per la seua presumpta implicació en els delictes de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de marihuana).

La recerca es va iniciar a principi de mes, quan efectius del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil van detectar una canalització il·legal d'aigua que proveïa un hort que s'havia establit en una zona rural allunyada del nucli urbà de Roquetes. En comprovar la zona, van observar com a l'interior d'un cèrcol de malla metàl·lica i d'ocultació per a impedir la visibilitat hi havia un gran nombre de plantes de marihuana.

Després de sol·licitar el suport de personal del lloc de la Guàrdia Civil de Tortosa, van identificar tres persones que es trobaven a l'entrada de la parcel·la. Una vegada informats van col·laborar amb els agents i van facilitar l'accés a l'habitatge i al terreny on es trobava la plantació. D'una banda, a l'interior de l'habitatge, va ser localitzada una habitació on es van comptabilitzar 100 plantes de marihuana assecant-se i 20 quilos de cabdells de la mateixa substància. D'altra banda, a l'exterior, es van trobar nombrosos testos amb plantes de marihuana, així com elements, eines i fertilitzants destinats al cultiu.