​Salut aplica mesures de contingència contra el coronavirus a l'Hospital Comarcal d'Amposta arran del contagi d'una treballadora

S'han realitzat un total de 43 PCR per determinar l'abast

Aguaita.cat
21 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:02h
Façana de l'Hospital Comarcal d'Amposta.
Façana de l'Hospital Comarcal d'Amposta. | Cedida
Salut a aplicat mesures de contingència contra el coronavirus a l’Hospital Comarcal d’Amposta arran del positiu, confirmat este diumenge, d’una treballadora del centre.

Segons ha informat l’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, arran d’este positiu Salut ha “sectoritzat” la planta tercera de l’hospital. La mesura suposa dividir la planta en dos unitats, una per a la mitja estada polivalent i l’altra per a subaguts. Conjuntament amb el departament de Salut es determinarà la tornada a la normalitat del servei, en funció dels protocols de salut pública i d’epidemiologia.

Segons ha confirmat l’aguaita.cat, paral·lelament s’està pendent dels resultats de les 43 proves PCR en els treballadors i pacients que hagin pogut tenir contacte amb la professional afectada. En funció dels resultats, es determinarà els protocols a seguir.

L’alcalde ha volgut tallar d’arrel els rumors que circulaven per la ciutat. “L’Hospital no està tancat”, ha reblat. Ha demanat a la ciutadania que s’informe a partir de les fonts oficials i que sobretot no deixe d’aplicar les mesures de seguretat contra la Covid-19: distància, mans netes i mascareta.