Les Terres de l'Ebre sumen 7 nous positius este 15 de juliol, i ja en son 48 des de l'entrada en la fase de represa

La pandèmia es troba en remuntada al territori

Façana principal de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta.
Façana principal de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta. | Aguaita.cat
Aguaita.cat
15 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:43h
El Departament de Salut ha comunicat que este dimecres 15 de juliol les Terres de l'Ebre han assolit la xifra de 383 contagiats per coronavirus. Això, suposa un increment en 7 casos, respecte les dades d'ahir dimarts.

En els últims dies, des de l'inici de la fase de represa, el territori ha experimentat un clar repunt de casos. En base a les dades facilitades pel mateix Departament de Salut, des del dia 18 de juny, moment en què Catalunya va deixar enrera totes les fases de l'estat d'alarma en recuperar compètencies i fins al dia d'avui s'han donat 48 nous positius al territori. Si ho comparem amb el mateix periode però tan sols un mes anterior (és a dir, en el periode que va del 18 de maig al 15 de juny) només es van donar un total de 6 positius, el que mostra una clara remuntada de la pandèmia al territori amb la finalització de les restriccions de mobilitat.

No obstant, els casos detectats no presenten, de moment, una gravetat tan significativa com en mesos anteriors. 

Des del 6 de juny passat el territori no registra morts relacionades amb la pandèmia. En total, n'han estat 45 les persones que hi han perdut la vida.