Salut confirma, en un sol dia, 12 casos nous de coronavirus a les Terres de l'Ebre

La xifra acumulada de contagiats al territori ja és de 353

Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Aguaita.cat
Aguaita.cat
10 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:24h
El Departament de Salut ha confirmat este divendres 10 de juliol 12 nous casos de coronavirus al territori. Es tracta de l'increment més notable en un sol dia en tota la pandèmia, per bé que es tracta de casos notificats en dies anteriors i que fins avui no s'han fet públics per part del Departament.

Amb estos nous 12 casos la xifra de cotagiats per la Covid-19 al territori ascendeix a 353 des de l'inici de la pandèmia.

Cal tenir en compte que en els darrers dies s'ha detectat un brot a Alcanar, un altre amb orígen a un clàustre de professors al Perelló (que suposa la infecció de dos persones a Xerta u dues a Camarles) i casos a Tortosa (2), Amposta (2), la Ràpita (1) i l'Ametlla de Mar (1), segons han anat fent públics els alcaldes d'estos municipis.

Malgrat este increment notable de casos des de la sortida de l'estat d'alarma, el territori no ha de lamentar noves defuncions relaciones amb el coronavirus des del 10 de juny passat. Des de l'inici de la pandèmia 45 persones han perdut la vida com a conseqüència de la Covid-19 al territori.