Salut confirma un nou brot amb quatre casos arran d’un claustre de professors a l’Institut del Perelló

S'està fent seguiment a 46 persones que haurien estat en contacte amb els positius ja confirmats per PCR

Imatge exterior de l'institut del Perelló.
Imatge exterior de l'institut del Perelló. | Google maps
Redacció
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 20:54h
El departament de Salut ha confirmat este dimecres la detecció, per part del servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre, d'un nou brot per coronavirus amb el focus en un claustre de professors. Esta reunió presencial es va fer a l'institut del Perelló i el focus afecta a hores d'ara persones que residixen a Xerta i a Camarles, segons Salut. Actualment, hi ha 4 casos positius i s’està realitzant el seguiment a 46 contactes.

El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho el passat 30 de juny. En este moment no hi ha cap cas hospitalitzat.

Avui mateix el centre ha penjat una nota del departament d’Educació a la seua web anunciant el tancament del centre “per motius sanitaris” sense especificar quins. 
 
Amb este brot serien dos els detectats recentment a les Terres de l’Ebre, l’anterior anunciat dimarts per Salut amb tres positius i 34 contactes als quals es manté en aïllament a l’espera del resultat de les proves PCR que se’ls està practicant.

Des del la Regió Sanitària Terres de l’Ebre insistixen, en un comunicat, en la necessitat de fer compliment de les recomanacions bàsiques per tal d’evitar la transmissió de la Covid-19