Confirmat un brot de Covid-19 a Alcanar arran d’una festa particular amb la participació de joves

S'està realitzant el seguiment a 34 persones més que haurien estat en contacte amb els positius, i es resta a l'espera dels resultats de les proves PCR.

per Aguaita.cat , Alcanar, 7 de juliol de 2020 a les 20:48 |
Imatge d'arxiu del CAP d'Alcanar. | Cedida
El dimarts 7 de juliol el servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre ha confirmat un brot per coronavirus a Alcanar amb el focus en una festa realitzada en una casa particular per un grup de joves.
 

Actualment, hi ha 3 casos positius i s’està realitzant el seguiment a 34 contactes. El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho el 27 de juny. En este moment no hi ha cap cas hospitalitzat i els contactes es troben en aïllament pendents dels resultats de les proves PCR que se’ls han realitzat.
 

Segons els informes del servei de vigilància epidemiològica els factors contribuents al contagi del virus haurien estat no seguir les recomanacions bàsiques: el distanciament físic i l’ús de la mascareta.
 
Des del la Regió Sanitària Terres de l’Ebre insistixen en la necessitat de fer compliment de les recomanacions bàsiques per tal d’evitar la transmissió de la Covid-19.

 

 

Participació