Un cas de coronavirus a l’Aldea, entre els nous positius detectats a l’Ebre

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha informat este dijous que s’ha detectat un cas de covid-19 al municipi

Imatge d'arxiu del CAP de l'Aldea.
Imatge d'arxiu del CAP de l'Aldea. | Cedida
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:06h
L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha informat este dijous que s’ha detectat un cas de covid-19 al municipi, controlat pel departament de Salut, que ha activat el protocol de prevenció al seu entorn per evitar contagis. Este dijous la Regió Sanitària de l’Ebre ha informat de dos nous positius al territori, de manera que, des de l'inici de la pandèmia, han estat 339 les persones contagiades pel virus.

Els casos confirmats este dijous per Salut corresponen als resultats de proves PCR comunicats el dia 18 de juny i 28 de juny, respectivament, tot i que no s'han fet públics fins avui. En qualsevol cas, Salut no informa del veïnatge dels casos que detecta, i són els ajuntaments, o els mateixos particulars si s’escau, els que decidixen fer-ho públic o no.

Royo ha publicat un missatge a les xarxes socials aprofitant per demanar calma a la població i instar al compliment de les mesures de distanciament i seguretat o, si no es poden garantir, usar mascareta. “Ens hem de cuidar per la vostra salut i per la dels vostres familiars i amics.”, conclou