Nou cas positiu en coronavirus confirmat este cap de setmana a les Terres de l'Ebre

Des del 19 de juny que no es comptabilitzava cap nou positiu a les Terres de l'Ebre

per Aguaita.cat , Tortosa, 29 de juny de 2020 a les 16:05 |
El Departament de Salut ha informat este dilluns d'un nou positiu per coronavirus a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre. Des del 19 de juny que no es comptabilitzava cap nou positiu.
A hores d'ara són 336 els casos acumulats a les Terres de l'Ebre.

Les altes hospitalàries es mantenen en la xifra de 129 persones comptabilitzades d'ençà de l'inici de la pandèmia.
En les residències de gent gran el nombre de positus en covid-19 s'ha mantingut en 16.

En el cas dels casos sospitosos no hospitalitzats, Salut en fa el seguiment des de primària i per això no és declaren com a positius fins no tenir-ne la total certesa.

En total, a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre han mort 45 persones, 15 positius i 30 persones que eren sospitoses i per tant no confirmades com a positives.

Tres d'estes defuncions no han quedat classificades ja que el sistema de recompte no té constància si la mort ha estat en el propi domicili o en un centre, hospital o residència.

Tal com ordenar el Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus que han mort. En total son 45 persones, les darreres defuncions van ser el 10 de juny. D'estes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència de gent gran i 9 al seu domicili. La resta no es poden classificar per manca d'informació.
 

Foto: Departament de SalutEn dades globals del conjunt de Catalunya, 4.148 persones han estat ingressades en un centre hospitalari greus; actualment nombre ha baixat fins a 56 persones.
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 71.430 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. 
Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.148 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 56.
A més, 740 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.
Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.588 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.
Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.966 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 
Les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.554 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’estes, 6.853 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.098 a una residència i 795 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.


 

 

Participació