El Ministeri de Transport licita un contracte de 4,83 milions d’euros per millorar l’N-420 al seu pas per Móra d’Ebre a Caseres

El senador Tortosí del PSC Manel de la Vega declara que esta millora demostra la implicació del govern estatal per la millora de la xarxa viaria a les Terres de l'Ebre

Imatge del camí d'accès a l'N-420 des de Móra la Nova.
Imatge del camí d'accès a l'N-420 des de Móra la Nova. | Cedida
Aguaita.cat
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:01h
El ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha licitat un contracte per valor de 4,83 milions d’euros per tal de  millorar l’N-420  al seu pas per les Terres de l’Ebre, de Móra d’Ebre a Caseres i en diversos trams de l’N-420A al seu pas per Móra la Nova. En total 88 km. entre els P.K. 781+400 i el 869+000 de la N-420, i entre el P.K. 781+400 i 864+785 de la N-420A.
Estes obres  tenen com a  finalitat la millora de les condicions de la via tant pel que fa al ferm, com a neteja de cunetes i en general tots els treballs de conservació ordinària i d’altres per tal de garantir  la seguretat  de la carretera així com estudis d’accidentalitat i informes de seguretat vial.
“Una vegada més, amb la millora d’aquests trams de carretera, el govern estatal demostra la seva implicació en l’adequació de la xarxa viaria de carreteres del nostre territori, ja que calia actuar per millorar-les perquè presentaven moltes deficiències de governs anteriors en que no s’havia invertit en les mateixes. I conjuntament amb les millores de la N-340 i l’alliberament dels peatges de l’AP-7 posen de manifest la voluntat de treballar per les Terres de l’Ebre”, ha afirmat Manel de la Vega Senador del PSC.