Art Urbà a Ulldecona amb el projecte “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres”

Estos dies i fins diumenge l’artista Rock Blackblock està realitzant a Ulldecona el projecte d’art urbà “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres”

Aguaita.cat
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:31h
Estos dies i fins diumenge l’artista Rock Blackblock està realitzant a Ulldecona (Montsià) el projecte d’art urbà “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres”
Estos dies i fins diumenge l’artista Rock Blackblock està realitzant a Ulldecona (Montsià) el projecte d’art urbà “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres” | Cedida
Els treballs d’esta obra d’art urbà van començar ahir dijous i seguiran fins diumenge 28 de juny. Si us apropeu a Ulldecona podreu vore en acció a Rock Blackblock, un il.lustrador tot terreny, creador en diversos suports: murs, pell, paper, llenç, formats digitals…
Entenent l’ art urbà com a eina de compromís social, realitzant-lo amb stencils de gran format, combinat amb treball de pinturagraffiti a mà alçada.

Roc Blackblock, nascut a Barcelona, és conegut pels seus grafitis gegants en edificis d’arreu del país. I estos dies treballa amb “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres”, projecte conjunt de Rock Blackblock i Salvem lo Montsià.

"No us desvellem la sorpresa de l’escena que s’acabarà pintant, només que és un reconeixement a la pagesia, les oliveres i les dones, per això us recomanem que quan pugueu us passeu per anar seguint en directe els avenços del mural" avisa l'autor. L’artista treballarà durant el matí i tarde al mur d’una vivenda de la plaça Diputació, darrera de la Casa de Cultura d’Ulldecona (Montsià-Terres de l’Ebre).

Més info de Rock Blackblock a: https://rocblackblock.com/
 

Foto: Cedida