El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza dos cursos de monitors/es de lleure en línia

Aguaita.cat
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 20:18h
L'esplai d'estiu s'allargarà durant tot l'estiu
L'esplai d'estiu s'allargarà durant tot l'estiu | La Casa del Sol Naixent
L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza este estiu dos cursos de monitors i monitores de lleure, adreçats a joves majors de 18 anys. Enguany, de forma excepcional per tal de reduir riscos de propagació de la Covid- 19, la part teòrica del curs, que consta de 150 hores, es farà en línia. 
El primer dels cursos tindrà lloc del 13 al 24 de juliol, mentre que el segon es durà a terme entre el 20 i el 31 de juliol. El curs de monitors/es s’organitza amb la col·laboració de l’Escola de l’Esplai de Tortosa i el suport de la direcció general de Joventut. A més de la formació teòrica s’han de dur a terme 160 hores de pràctiques. 
Esta formació permet l’obtenció del diploma de monitor o monitora d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins la normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc.). El curs prepara l’alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. 
Les persones interessades han de formalitzar la preinscripció del curs omplint el següent formulari https://docs.google.com/forms/d/144nMeaXEbrvNqbQCvkK_pkNFC9utPaBlneET O7lGF4U/edit?ts=5ef07d80, i des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal ja es contactarà amb els preinscrits per formalitzar posteriorment la matrícula, que té un cost de 160 euros. Per més informació podeu trucar al telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308 o enviar un correu a  joventut@baixebre.cat .
 

Foto: Cedida