Deltebre revisa la zona blava ampliant l’horari d’aparcament gratuït i facilitant el pagament amb el mòbil

per Aguaita.cat , Deltebre, 23 de juny de 2020 a les 19:46 |
A partir d’este dilluns 22 de juny, la zona blava de Deltebre s’activarà amb novetats per facilitar la dinamització del comerç ubicat al centre comercial de La Cava. En este sentit, els establiments que al davant disposen de zona blava oferiran tiquets de 30 minuts d’estacionament gratuïts per a les compres d’un import mínim de 20€, que s’afegiran als 30 minuts gratuïts que a hores d’ara ja s’ofereixen.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “amb esta mesura volem seguir facilitant la dinamització del comerç ubicat al centre comercial de La Cava tot implementant noves mesures que facilitin l’aparcament a la ciutadania i la mobilitat en este tram”. A banda, i també a partir d’este dilluns, el pagament de la zona blava també es podrà efectuar a través d’una aplicació de telèfon de mòbil, anomenada ElParking, i que es pot descarregar per a dispositius iOS i Android.


La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha detallat que “esta mesura és una de les 50 accions que estem duent a terme del Pla de Reactivació Socioeconòmica de Deltebre per tal de seguir enfortint el suport al teixit econòmic del municipi i donar suport a les famílies més vulnerables”.

 

Participació