Esta setmana entren en funcionament les instal·lacions esportives del WIN Jesús

Des de dilluns acullen el campus multiesportiu i dijous està prevista l'obertura de la piscina, mentre que la setmana que ve serà el torn de les pistes de pàdel

Aguaita.cat
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:40h
Esta setmana entren en funcionament les instal·lacions esportives del WIN Jesús
Esta setmana entren en funcionament les instal·lacions esportives del WIN Jesús | Cedida
Des d' esta setmana ja són obertes al públic les instal·lacions esportives del WIN Jesús. Una vegada aixecades les restriccions derivades de la pandèmia de coronavirus, ja s'ha pogut fer efectiva l'obertura del complex, des d'ara baix la gestió de l'empresa municipal TortosaSport. Este canvi suposarà diversos avantatges als usuaris de la instal·lació, ja que passen a estar vinculades directament al WIN Tortosa. Per ese motiu, els abonats del WIN poden fer servir, indistintament, tant les instal·lacions situades a l'estadi com les que s'ubiquen a la carretera de Jesús a Roquetes. 
Dilluns, els primers de fer servir les instal·lacions del WIN Jesús han sigut els menors que participen al campus multiesportiu. Dijous 25 està previst que òbriga la piscina, tant per als abonats com per als usuaris del campus, i la setmana que ve es s'incorporaran les pistes de pàdel del complex. La incorporació de les sales de gimnàs i les activitats dirigides tindrà lloc passat l'estiu. 
Este dimarts, l'alcaldessa de Tortosa ha visitat les instal·lacions, acompanyada de l'alcalde-president de l'EMD, Víctor Ferrando, i el tinent d'alcalde d'Esports, Ximo Martorell. Meritxell Roigé ha remarcat que, amb la gestió d'estes instal·lacions per part de TortosaSport, es dona un impuls a l'activitat esportiva al municipi, posant-la a l'abast de tothom que ho vulga. A la vegada, ha recordat "l'aposta important que el govern municipal ve fent per l'esport a tot el municipi, i que a Jesús s'ha traduït en una gran inversió per dotar dels equipaments adequats per a la pràctica esportiva", ha apuntat. 
Per la seua banda, Víctor Ferrando ha afegit que, juntament amb la renovació de la gespa artificial del camp de futbol, actualment en tramitació, la incorporació de les instal·lacions al complex WIN suposa "un pas molt important per a l'esport del nostre poble. Estem convençuts que complirà el nivell de qualitat desitjat", ha subratllat.