Denunciada una conductora de Tortosa després d'un accident a la C-12 per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia

Com a resultat de l’accident, este diumenge, cap persona va resultat ferida, però els danys en els dos vehicles implicats van ser considerables

Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra. | Cedida
Redacció
22 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:53h
Els mossos d’Esquadra van denunciar este diumenge una conductora de Tortosa, de 26 anys, pels delictes de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i donar un resultat superior a 0,40 mg/l en la taxa d’alcoholèmia estant implicada en un accident de trànsit. Els Mossos havien estat alertats sobre les 21 hores d’un accident de trànsit a la carretera C-12, al seu pas per Tortosa en el qual un vehicle turisme n’hauria envestit un altre.

Com a resultat de l’accident cap persona havia resultat ferida, però els danys en els dos vehicles eren considerables.

Un cop en el lloc dels fets, els agents van practicar les proves d’alcoholèmia a la conductora del vehicle autor de l’envestida amb el resultat de 1,11 mg/l en aire expirat, més de quatre vegades la taxa permesa de 0,25 mg/l.

Les diligències han estat elevades al Jutjat en funcions de Guàrdia de Tortosa. En estos casos les penes per este tipus de delictes poden ser de presó de tres a sis mesos o amb la multa de sis a dotze mesos o amb treballs en benefici a la comunitat de trenta-un a noranta dies i, en qualsevol dels casos, amb la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors per temps superior a un any i fins quatre anys.