El Terres Travel premiarà els vídeos promocionals que estimulen tornar a viatjar després de la pandèmia

El festival tanca la inscripció amb un rècord de gairebé 300 propostes de 34 països

L'olivera, emblema oficial del festival.
L'olivera, emblema oficial del festival. | Cedida
Redacció
03 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:22h
El Terres Travel Festival tindrà enguany un premi especial. El premi Recomencem, apadrinat pel Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, es lliurarà a la millor producció que estimule "el desig de tornar a viatjar després de la pandèmia del coronavirus". El producte audiovisual ha estat l'eina més usada per les destinacions turístiques per divulgar un missatge de proximitat i el Terres Festival ha detectat "el fenomen" i ha constatat que moltes d'estes produccions s'han inscrit al certamen.

El període d'inscripció es va tancar diumenge amb la xifra més alta de films inscrits en els quatre anys d'història del festival: 298 inscripcions de 34 països. El Terres Travel es farà del 4 al 12 de setembre, posposat per la crisi sanitària.

El proper 15 de juny, l'organització donarà a conèixer el número de produccions seleccionades que formaran part de la Competició Oficial del Festival. A principis de juliol es presentarà la programació definitiva del Terres Festival.

L'organització del Terres Festival ha elaborat un protocol d'actuació per adaptar-se a les mesures que puguen aplicar les autoritats sanitàries i confia que les eventuals restriccions no afecten el normal desenvolupament de la quarta edició del festival.

L'Airbnb Terres Video Contest ja ha rebut una desena d'inscripcions. Es tracta d'un concurs de vídeos obert a tothom, que té per objectiu mostrar els valors humans rere el concepte de l'hospitalitat i fomentar la descoberta de les Terres de l'Ebre de manera sostenible i responsable. El termini per a esta competició acaba el 23 d'agost i el premi és de 1.500 euros en metàl·lic i 500 euros en cupons de viatge.