Nova mort per coronavirus a l'Ebre en el quart dia consecutiu sense noves infeccions confirmades

El nombre de morts al territori relacionades amb el virus és de 44 des de l'inici de la pandèmia

Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Aguaita.cat
Aguaita.cat
03 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:11h
El Departament de Salut informa que s'ha produït una nova mort relacionada amb el coronavirus al territori. Segons detalla, es tractaria d'una mort qualificada, pels símptomes que presentava el malalt, de sospitosa, ja que no se li han realitzat proves diagnòstiques confirmatòries. Amb esta defunció, el nombre de persones mortes al territori relacionades amb el coronavirus ascendeix a 44.

Segons les dades de Salut, esta última mort es va produïr el 31 de maig, tot i que fins avui no l'ha notificat. La darrera mort d'estes característiques va succeir el 25 de maig, després de pràcticament 2 mesos sense defuncions causades pel virus.

D'altra banda, el territori no ha registrat cap nova infecció per coronavirus des del dia 29 de maig i fins ahir dia 2. Des de l'inici de la pandèmia s'han notificat 325 casos a les Terres de l'Ebre. 

Pel que fa a sospitosos, cal tenir en compte que en els últims dies el departament de Salut ja no en dona dades tot al·legant que ja s’estan fent les proves als sospitosos que acudixen a l’atenció primària, de manera que considera que no té sentit mantindre esta dada ara que els sospitosos són sotmesos a proves.