La Fira de l'Oli de Godall celebra la seua XVII edició de forma virtual el 4 de juny

La fira s'havia de celebrar els dies 14 i 15 de març, però es va suspendre a causa de la declaració de l'estat d'alarma

L'oli d'oliva de Soldebre ara es pot adquirir a través de la botiga online.
L'oli d'oliva de Soldebre ara es pot adquirir a través de la botiga online. | Soldebre
Redacció
29 de maig del 2020
Actualitzat el 02 de juny a les 12:47h
El proper 4 de juny Godall recupera de forma virtual la celebració de la XVII Fira de l’Oli i de l’Espàrrec.

La fira, que s’havia de celebrar els dies 14 i 15 de març, es va suspendre degut a la declaració d’estat d’alarma pel brot de la covid-19. Davant la incertesa sobre la data de desescalada en la que es podrà tornar a organitzar una fira d'estes característiques, la Cooperativa de Godall ha optat per donar a conèixer els seus olis i la seua nova botiga online a través d’un esdeveniment virtual en directe a través d’Instagram Live.

Així, el proper dia 4 de juny des del perfil @lacrimaolea es podrà seguir un tast d’oli en el que Balbino Pastor, mestre d'almassara de la cooperativa, explicarà les diferents varietats autòctones, entre elles l’oli d’oliveres mil·lenàries, declarades Patrimoni Agrícola Mundial per la FAO (l'organització de les Nacions Unides en Agricultura i Alimentació), el símil en agricultura al Patrimoni de la Humanitat.

Per aquells usuaris que desitgen seguir en directe el tast, la cooperativa ha posat a la
venda des de la seua botiga online un pack de tast a un preu especial de 20€ que inclou varietats amb DOP Baix Ebre-Montsià: Sevillenca, Morruda i Farga. A la mateixa web també es pot adquirir l’oli d’oliveres mil·lenàries de la varietat Farga.