Un nou cas eleva a 323 els positius en coronavirus a les Terres de l'Ebre

Des de l'inici de la crisis sanitària , són 123, les altes hospitalàries de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre comptabilitzades segons les dades de Salut

Accés principal a l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta.
Accés principal a l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta. | Aguaita.cat
Aguaita.cat
28 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:05h
El Departament de Salut informa que fins ara a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre hi ha hagut un total de 323 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2. Així, segons les últimes dades d'ahir dimecres 27 de maig cal sumar un positiu més confirmat per prova diagnòstica al territori. 

Des de l'inici de la crisis sanitària , són 123,  les altes hospitalàries de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre comptabilitzades segons les dades de Salut. Les dades en residències de gent gran recomptades en este temps mantenen els 16 positius en coronavirus.

En la informació declarada per les funeràries del territori , són un total de 43 persones les que han perdut la vida com a conseqüència de la Covid-19 o sospita.El darrer, després de cap nou defunció des del 28 d'abril va ser confirmat este dilluns 25 de maig. D'entre els afectats per coronavirus que han mort, 23 ho han fet a un centre sociosanitari o a un hospital, 7 en residències d'avis i 9 al seu domicili.Els casos restants no s'han pogut classificar per manca d'informació tal i com mostra el gràfic facilitat pel Departament de Salut amb tota la informació per regions sanitàries.
 



Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4034 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 164 a tot Catalunya.
Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.555 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.
Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.817 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 
Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.180 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.663 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.974 a una residència i 778 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.