Dos nous positius per coronavirus, mentre la pandèmia continua en regressió a l'Ebre

Des de fa 3 setmanes no s'ha produït cap nova mort pel virus

Façana principal de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta.
Façana principal de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta. | Aguaita.cat
Aguaita.cat
22 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:12h
El Departament de Salut informa que en les darreres 24 hores, és a dir, en base a les últimes dades del 21 de maig, cal sumar 2 nous positius per coronavirus confirmats per prova diagnòstica a les Terres de l'Ebre. Així des de l'inici de la pandèmia el total d'infectats és de 324.

D'altra banda, en el recompte de sospitosos, cal sumar 69 persones més. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas. A les Terres de l'Ebre, els centres d'Atenció Primària ja estan realitzant proves PCR als pacients sospitosos i cal dir que, amb les últimes dades en mà, entre els 111 primers resultats d'estes proves només s'ha detectat un sol positiu. Des de l'inici de la pandèmia s'han recomptat 3.827 casos sospitosos al territori.

Cal dir també que en estos moments només queda una persona amb coronavirus als centres hospitalaris ebrencs, es tracta d'un pacient que es troba a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre.

A més, des de fa 3 setmanes no s'ha produït cap nova mort pel virus. Tot i que la Covid-19 s'ha arribat a emportar la vida de 42 persones a l'Ebre.