L'Ajuntament d'Alcanar proveirà de mascareta a totes les persones del municipi

per Aguaita.cat , Alcanar, 21 de maig de 2020 a les 20:05 |
A partir d'avui la mascareta és obligatòria en qualsevol espai tancat d'ús públic, a la via pública i en espais a l'aire lliure, sempre que no es puga mantenir la distància interpersonal de seguretat de dos metres.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Alcanar proveirà de mascareta a totes les persones del municipi que ho desitgen. Per a fer-ho possible, ha habilitat el telèfon 638357718, al qual han de trucar totes les persones que vulguen recollir la seua i la d'altres persones adultes del mateix nucli familiar. Des de l'Ajuntament s'assignarà un dia i hora de recollida, tot garantint al màxim els protocols de seguretat.


Les darreres setmanes l'Ajuntament d'Alcanar ja ha repartit més de 4000 mascaretes destinades a comerços, sectors vulnerables del municipi i també a infants i al conjunt de la ciutadania. Ara l'objectiu de l'Ajuntament és dotar de mascaretes a aquelles persones que encara no en tinguen cap de donada per l'Ajuntament.

L'obligatorietat de portar mascareta s'ha fixat a partir dels sis anys, tot i que també se'n recomana l'ús entre els tres i els cinc anys. En este sentit, 'Ajuntament està preparant un segon repartiment de mascaretes i gel hidroalcohòlic als domicilis dels diferents xiquets i xiquetes del municipi.


No caldrà portar mascareta en aquelles activitats incompatibles amb el seu ús, com beure o menjar o per part d'aquelles persones que tenen dificultats respiratòries.
 

L'obligatorietat de portar mascareta s'ha fixat a partir dels sis anys, tot i que també se'n recomana l'ús entre els tres i els cinc anys. Foto: Cedida
 

Participació