Comença a funcionar el nou aparell de ressonància magnètica de l'Hospital Comarcal d'Amposta

A partir del dilluns 25, el Servei de Diagnòstic per la Imatge començarà a funcionar de forma interna per després començar a realitzar proves als usuaris

per Aguaita.cat , Amposta, 21 de maig de 2020 a les 18:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Hospital Comarcal d’Amposta ja disposa del nou aparell de ressonància magnètica, que entrarà en funcionament en fase de proves el proper 25 de maig. L’entrada en funcionament, la instal·lació del qual es va iniciar dies abans de l’esclat de la pandèmia de la covid19, s’havia deixat suspesa per la gestió de la crisi, i ara, amb l’inici del retorn de l’activitat habitual, l’Hospital ha decidit començar la fase de proves de l’aparell. Està previst que durant 15 dies s’activen les aplicacions de l’aparell i que després d’este període de proves s’inicien ja el servei de diagnòstic per a pacients.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha recordat que l’Hospital ha invertit 500.000 euros en aquest aparell d’última tecnologia i que permetrà recuperar un servei que l’Hospital va perdre l’any 2012. "Anualment es realitzaven entre 1.300 i 1.500 ressonàncies cada any", explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "i es van deixar de fer perquè l’equipament que hi havia es va trencar i no es va tornar a reposar". "Quan vam assumir la gestió de l’Hospital, vam saber que era un servei que havíem de recuperar, per millorar les prestacions que ofereix l’Hospital Comarcal d’Amposta", afegeix l’alcalde.

 

Participació