Només queda un únic pacient amb coronavirus ingressat a les Terres de l'Ebre

Es troba ingressat a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre | L'Atenció Primària ha realitzat 137 PCR fins al moment. Dels 111 resultats que actualment es coneixen, 1 és positiu i 110 negatius

Hospital de Móra d'Ebre
Hospital de Móra d'Ebre | Cedida
Aguaita.cat
21 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:08h
Els hospital de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat infectat per la covid-19. Segons informa el Departament de Salut, este pacient es troba a l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre. Per tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Comarcal d'Amposta, la Clínica Terres de l’Ebre i l'Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic positiu de coronavirus.

A tot això, cal sumar que el territori no resgistra cap mort pel virus des de fa tres setmanes.

A més, tal i com es va informar, les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d’infància protegida de les Terres de l’Ebre continuen sense cap cas positiu.
 
La Regió Sanitària Terres de l’Ebre informa també que fins ahir des de l'entrada en Fase 1 de desescalada, per part de l’atenció primària, es van realitzar 137 proves PCR de les quals es coneixen 111 resultats. Només en 1 d'ells ha donat positius, la resta, 110, han resultats tots negatius. 

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, assegura que estes dades ajuden a "ser optimistes per tal que el pròxim dilluns pugem entrar en Fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut".