Cap nou positiu a l'Ebre després d'una jornada amb un increment de 91 infectats per una actualització en el recompte

Les dades confirmen una clara regressió de la pandèmia al territori

Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Aguaita.cat
Aguaita.cat
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 8:37h
Una actualització en el recompte de les últimes setmanes va fer que ahir les Terres de l'Ebre sumessen de cop 91 infectats per coronavirus confirmats. Es tracta de casos que no s'havien comptabilitzat en les darreres setmanes i que Salut, un cop rectificades les dades, ha inclòs en les estadístiques de la pandèmia.

Després d'aquesta actualització, la incidència del coronavirus continua a la baixa a les Terres de l'Ebre. Tan és així, que amb les últimes dades d'este 20 de maig no s'ha hagut de sumar cap nova infecció detectada per prova diagnòstica. Així, al conjunt del territori el nombre total d'infectats és de 322.

El nombre de casos sospitosos puja en 70 persones, després que ahir, amb l'actualtzació de dades, baixés en 27 persones. Així, amb les dades del 20 de maig, el nombre total de sospitosos d'haver contret coronavirus al territori és de 3.758.  Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Una altra prova de que la pandèmia es troba en clara regressió al territori és que des de fa 3 setmanes no hi ha hagut cap nova mort. La covid-19 s'ha emportat la vida de 42 persones al territori.

El conjunt de dades sobre la incidència del virus al territori fa que les Terres de l'Ebre siguen, a dia d'avui, juntament amb l'Alt Pirineu i l'Aran, la regió amb menys possibilitats de rebrot.