VÍDEO | Els comerciants d'Alcanar reivindiquen la vessant més humana del sector en una nova campanya

per Aguaita.cat , Alcanar, 19 de maig de 2020 a les 12:17 |
Una de les converses enregistrades entre comerciants d'Alcanar | Cedida
Què passaria si totes les botigues d'un poble tanquessen? Podem viure en la sensació de soledat que hi ha hagut els darrers dos mesos als carrers? Ara que sembla que tot torna una mica a la normalitat i els comerços d'Alcanar poden obrir i veure a la gent, els comerciants del municipi reflexionen sobre el paper del comerç local, un debat que ens porta a qüestionar-nos quin model de municipi volem. 

En este sentit, l'Ajuntament d'Alcanar i la Federació de Comerços d'Alcanar (FECOAL) han impulsat una campanya de conscienciació a les xarxes socials formada per diferents vídeosque volen mostrar la part més humana dels comerciants i també els seus vincles amb la ciutadania.


Segons l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, "les botigues i establiments del poble tenen un rol de cohesió social importantíssim. Amb esta campanya volem mostrar a la població la vida que tenen i donen els comerços i comerciants locals".

Tal com diuen l'Àngels i la Flora, dos botigueres, "el confinament ens ajudarà a canviar el punt de vista i a fixar-nos en allò que ens aporta a tots i totes. El futur del petit comerç passa per ajudar a la gent que tenim a prop, perquè som superherois i superheroïnes".


"Ara ens toca a nosaltres, als veïns i veïnes. És el moment que cuidem, més que mai, als nostres comerços i comerciants", conclou, per la seua banda, l'alcalde.

La campanya ha estat ideada i realitzada íntegrament per empreses i professionals d'Alcanar

 

Participació