La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles deixa el càrrec per qüestions professionals

Pilar Centelles, deixa el càrrec a disposició de l’alcaldia per no poder dedicar-s’hi plenament

Aguaita.cat
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:55h
La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles renúncia per qüestions professionals
La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles renúncia per qüestions professionals | Cedida
Pilar Centelles, deixa el càrrec a disposició de l’alcaldia per motius personals. La Regidora no veu viable per incompatibilitat professional. En una reunió telemàtica de l'Ajuntament exposa que no disposa del nivell de dedicació que requereixen els càrrecs i regidories de l’Ajuntament, degut a  la seua situació professional.

Al seu lloc ocuparà la regidoria Carlos Gilabert que prendrà el relleu com a nou regidor de les àrees que ocupava Centelles: Acció Cultural, Espais Verds, Igualtat i Salut. La notícia es feia pública ahir dijous al plenari telemàtic que va realitzar tot el consistori.

L’Alcalde, Xavier Royo, agraeix la feina feta a la Regidora Pilar Centelles, i destaca la que “el nivell d’accions que ha engegat a les seues àrees han estat de gran nivell i deixà el llistó molt alt, afegeix que “sempre dol que una companya de grup abandoni abans d’hora, però entenc la seua situació. Al seu relleu Carlos Gilabert amb el qual confio plenament per la seua experiència , ja que va ser Regidor de la legislatura 2011 / 2015 i coneix molt bé l’Ajuntament de L’Aldea.