La Diputació millorarà la carretera d'Horta de Sant Joan fins al límit de Terol

La inversió s'apropa als 5 MEUR i les obres es faran el primer trimestre de l'any que ve

La Diputació millorarà les carreteres de Vilabella a Vila-rodona i d'Horta de Sant Joan fins al límit de Terol
La Diputació millorarà les carreteres de Vilabella a Vila-rodona i d'Horta de Sant Joan fins al límit de Terol | Cedida
Aguaita.cat
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:09h
La Diputació de Tarragona millorarà la carretera la T-1110 que uneix la T-330 a Horta de Sant Joan fins al pont del Riu Algars, al límit amb el municipi de Lledó (Matarranya), de la província de Terol. El projecte es va aprovar en l'últim ple extraordinari i suposarà una inversió d'uns 5 milions d’euros. Les obres començaran durant el primer trimestre del 2021. En aquestes vies cal garantir la seguretat dels usuaris i reduir el risc d'accidents. A la carretera d'Horta a Lledó es faran dos carrils de tres metres d'ample cadascun.
A la carretera T-1110, a Horta de Sant Joan, s'ampliarà la carretera per encabir dos carrils de 3 metres d'ample cadascun. A També es faran millores puntuals del traçat en planta i alçat, es treballarà en el drenatge, i es renovarà el paviment, la senyalització i els elements de contenció. Les obres previstes en aquesta via suposaran una despesa d’1.994.935,05 euros.
Del manteniment d'aquesta carretera se n'havia encarregat "històricament" la Diputació de Terol "per motius de proximitat i continuïtat de les vies", ja que es trobava integrada a la TEV-3303 que uneix els municipis de Cretes i Lledó, a Terol. L'any 2016 la situació va canviar. Amb la via molt malmesa, la Diputació de Tarragona en va reconèixer la titularitat i gestió ja que transcorre pel terme municipal d'Horta de Sant Joan i es va signar un conveni de col·laboració entre ambdues diputacions per arreglar-la.