L'Ajuntament d'Amposta i Sorea renoven el conveni per pagar el rebut de l'aigua de les famílies vulnerables

L'empresa que gestiona el subministrament d’aigua destina 5.000 euros per pagar el rebut a famílies que no tenen recursos

per Aguaita.cat , Amposta, 15 de maig de 2020 a les 12:15 |
Una aixeta d'aigua oberta | ACN
L'Ajuntament d'Amposta i l'empresa Sorea han renovat el conveni de col·laboració segons el qual l'empresa que gestiona el subministrament d'aigua a la ciutat destinarà enguany 5.000 euros per poder fer front al rebut d'aigua d'aquelles famílies amb dificultats econòmiques.

El mateix document preveu que és la comissió tècnica de Serveis Socials qui valora les famílies que necessiten este ajut i ho trasllada a Sorea perquè abone la quanitat de les factures d'este Fons de Solidaritat. A més d'aspectes econòmics, també es valora el consum responsable i adequat a les persones que conviuen a l'habitatge. 


L'alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha recordat que este conveni s'emmarca en la política de Responsabilitat Social Empresarial de l'empresa concessionària, "un tipus de polítiques empresarials que l'Ajuntament d’Amposta demana a totes les empreses que opten  a treballar amb l'Ajuntament". En este sentit, l’alcalde també ha volgut recordar els 50.000 euros que, per contracte, Sorea destina anualment a diferents entitats culturals i esportives de la ciutat.

 

Participació