L'il.lustrador roquetenc Ignasi Blanch homenatja la infermeria en el seu dia internacional

Avui 12 de Maig és el Dia Internacional de la Infermeria i l'il.lustrador ebrenc Ignasi Blanch ha realitzat una obra en homenatge a estes professionals de la Salut

Il.lustació de l'artista roquetenc Ignasi Blanch  per conmemorar el Dia Internacional de l'Infermeria
Il.lustació de l'artista roquetenc Ignasi Blanch per conmemorar el Dia Internacional de l'Infermeria | Cedida
Aguaita.cat
12 de maig del 2020
Actualitzat el 13 de maig a les 9:51h
L' il.lustrador roquetenc Ignasi Blanch ha homenatjat als professionals de l'infermeria en el "Dia Internacional de les Infermeres". El Col·legi d'Infermeria de les Terres de l'Ebre i  Tarragona ha comptat amb l'artista per a elaborar una il·lustració que plasma el dia a dia dels i les professionals i plasma els darrers temps on han fet front a la greu pandèmia provocada per la covid-19. Esta obra d'art, s'ha enviat  a totes les infermeres de les Terres de l'Ebre juntament amb unes paraules de encoratjament de LLuisa Brull, presidenta del Col·legi d'Infermeria de les Terres de l'Ebre i Tarragona.

Ignasi Blanch a través dels seus dibuixos porta anys intentant humanitzar hospitals .Des de 2005 va crear el projecte «humanitzar hospitals» amb l'associació AACIC de pares de nens amb cardiopaties congènites, aplicant la il·lustració a les parets de les habitacions, consultes i passadissos dels hospitals per als més petits. L'àrea de  pediatria de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i els boxs d'urgències on es visita als més menuts estan pintats amb les il.lustracions de l'artista que va ser ajudat per tot un equip d'il.lustradors ebrencs per realitzar l'obra.

A més, tal com informen des del Col·legi d'Infermeria de Tarragona, també s'imprimiran unes litografies una mica més grans, que quan puguem comptar amb més llibertat de moviment, seran signades per l'artista roquetenc i es lliuraran  als centres i autoritats competents  per recordar el Dia Internacional de les Infermeres, després de la gran tasca que han realitzat a primera línia per fer front al coronavirus.