Costes millora diversos esculls afectats pel temporal Glòria i vol recuperar la platja del Suís de la Ràpita

La intenció és reparar tota la part de la costa de la Ràpita que es va veure afectada pel temporal Glòria

Costes millora diversos esculls afectats pel temporal Glòria i vol recuperar la platja del Suís de la Ràpita
Costes millora diversos esculls afectats pel temporal Glòria i vol recuperar la platja del Suís de la Ràpita | Aguaita.cat
Aguaita.cat
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:04h
Costes està reparant diversos espigons que es van veure afectats durant el temporal Glòria. En este sentit, Toni Espanya, cap provincial de Costes ens informa de les diverses actuacions al tram de la Ràpita i Alcanar. "L'escull de la platja del Suís està sent reparat, ja que darrere del que era el "xiringuito" s'hi va fer un forat molt gran. Estem repicant, refent el ferm, allargant l'espigó. Tot amb la intenció d'estabilitzar i remodelar la Platja del Suís i dotar-la de més llargària", apunta el sr. Toni Espanya.
Altres actuacions són dins la zona urbana de la Ràpita, a l'alçada del "Vela al Vent" reparar l'espigó que es va desfer a causa del temporal. En definitiva refer tota la part marítima on el Ministeri de Transició Ecològica té competències.
A la part del sector sud de la costa rapitenca, tocant al terme d'Alcanar en un tram de la GR l'accés va quedar malmès per la llevantada i ara es repara per garantir la seguretat dels usuaris de la GR."Els accessos van quedar molt danyats a conseqüència del Glòria i volem estabilitzar la zona de la costa i dotar-la de seguretat per als usuaris de la GR en el tram Marítim" conclou Toni Espanya.