VÍDEO | Un senglar es passeja pel centre de la Ràpita

En els darrers dies se n'han vist pel carrer Sant Isidre i la Plaça Carles III

El senglar a la rotonda de la Plaça Carles III
El senglar a la rotonda de la Plaça Carles III
Aguaita.cat
06 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:15h


En els darrers dies, els veïns de la Ràpita i Alcanar Platja s'han vist sorpresos pels passejos d'un exemplar adult de senglar pels carrers. Els primers albiraments van tenir lloc la nit de diumenge, quan el porc va ser vist pel carrer Sant Isidre, un dels carrers més importants de la Ràpita.

La nit del dilluns, però, el mateix exemplar o un altre de similar va ser vist fins i tot per les immediacions de l'Ajuntament, a la rotonda de la Plaça Carles III. Tal com es veu en les imatges d'este vídeo que s'ha fet viral, l'animal sembla immutar-se poc per la presència d'un cotxe de la Policia Local, que mira d'espantar-lo amb les llums. Esta és l'única manera que tenen els agents de foragitar estos animals, ja que no tenen autorització per abatre'ls.

Fonts de l'Ajuntament de la Ràpita indiquen que s'està estudiant quina pot ser la millor opció per evitar l'entrada dels senglars al municipi. Ja fa uns mesos, amb els primers albiraments al nucli urbà i al passeig marítim es van començar aplicar mesures en coordinació amb el Cercle de Caçadors.