L'Ajuntament de Roquetes crea una nova imatge per als joves i les noves càpsules temàtiques informatives

L'Ajuntament de Roquetes ha creat una nova imatge de "Jove de Roquetes" i un seguit de les "Càpsules Temàtiques Informatives" per informar als més joves sobre les temàtiques que més els afecten

per Aguaita.cat , 4 de maig de 2020 a les 19:31 |
L'Ajuntament de Roquetes ha presentat a través dels seus mitjans d'informació la nova imatge de "Jove de Roquetes" que compta amb un nou disseny més actual i informal, que servirà a l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, per donar a conèixer i promocionar totes les activitats que es portin a terme adreçades als joves.
També s'està preparat un recull de llocs on es podrà trobar informació interessant en un format de Càpsules Temàtiques Informatives, les CTI.

En les CTI podeu trobar enllaços on line que poden ser interessants per als joves, com webs o xats, on compartir amb altres joves les mateixes o semblants inquietuds.

L'objectiu és que els joves es puguen ajudar entre ells quan s'han trobat en una situació davant la qual no saben com reaccionar o també trobar persones que orienten, escolten i ofereixen recursos que estan a l'abast de tots i totes.


Les CTI tractaran sobre sexualitat, addiccions, salut mental, violència de gènere, educació, esports, recomanacions de lectura... qualsevol tema que pugui ser interessant.

Ets un o una jove Roketes? 
Informa't bé, utilitza xarxes oficials i segures!
Més informació a la pàgina web http://roquetes.cat 

 

Participació