Els crítics del PSC demanen empara a la Mesa del Parlament

Marina Geli, Núria Ventura i Joan Ignasi Elena demanen als serveis jurídics de la cambra que reparin una situació "anòmala"

Quico Sallés
26 de març del 2014
"Considerem que l’exercici d’un vot en virtut dels nostres compromisos electorals, no pot ser causa de vulneració dels nostres drets i deures de representació. Aquesta decisió excedeix, almenys políticament, les funcions de direcció d’un Grup Parlamentari puix que suposa una vulneració dels drets dels ciutadans de ser representats per un grup de diputats elegits democràticament". Amb aquest paràgraf enceten els tres díscols del PSC, Marina Geli, Núria Ventura i Joan Ignasi Elena l'escrit registrat aquesta tarda al Parlament per demanar empara a la Mesa pel càstig rebut per la direcció del grup parlamentari. Un càstig que només els permet tenir dret a vot i no actuar en virtut plena del seu grup parlamentari.

L'escrit, al qual ha tingut accés Nació Digital, argüeix "el respecte al conjunt de ciutadans als quals representem i des de la màxima consideració a les decisions de la direcció del Grup Parlamentari Socialista". En aquest sentit, demanen a la Mesa per tal que sol·liciti als serveis jurídics de la cambra per tal que emetin un informe "per corregir aquesta situació anòmala que entenem que vulnera els nostres drets i el dels ciutadans de ser representats".