Ni trens nous, ni semidirectes

Els usuaris denuncien les irregularitats en el servei de la línia R16 quan no fa ni una setmana que Renfe i la Generalitat van posar en marxa millores

Redacció
26 de març del 2014
La foto d'este dimecres al matí demostra com el viatge s'ha fet amb un dels antics combois
La foto d'este dimecres al matí demostra com el viatge s'ha fet amb un dels antics combois | Cedida
La foto d'este dimecres al matí demostra com el viatge s'ha fet amb un dels antics combois Foto: Cedida

Diversos usuaris del transport ferroviari s'han ficat en contacte este matí amb la Plataforma Trens Dignes per denunciar irregularitats en les millores que encara no fa ni una setmana es van ficar en funcionament a la línia R16.

Segons contata la Plataforma, ahir dimarts dia 25, el tren de les 13.45h va fer aturada a les estacions d'Altafulla, Torredembarra i Sant Vicenç de Calders, quan es tracta d'un dels dos trens diaris que haurien de ser directes entre Tarragona i Barcelona i este matí el servei de les 6.05 que hauria de ser oferit amb una unitat nova, un comboi 449, ha circulat amb les veteranes 470, com es constata a la fotografia.

"Des de la Plataforma considerem que la situació és lamentable. Les millores presentades tot i ser positives ja eren del tot insuficients i si ara a sobre comencen a tindre mancances al cap de pocs dies d'entrar en funcionament, demostren poca seriositat per part de Renfe i de la Generalitat i inspiren poca confiança", lamenta la portaveu de la Plataforma, Montse Castellà.

Castellà ha insistit "ara encara més s'hi cap" a fer una crida a la participació en l'acció del pròxim 30 de març,#avuinopaguem "per mostrar el rebuig pel servei que s'oferix i la relació qualitat-preu". 

L’acció de protesta de diumenge es durà a terme este diumenge serà a les línies que cobreixen el territori, la R15 (surt a les 17.40 de Flix) i la R16, que surt a les 17.27 de Tortosa en els combois que més afluència d’estudiants solen tenir els diumenges. 

Si voleu fer-nos arribar més fotodenúncies, podeu fer-ho a info@aguaita.cat amb el vostre nom, cognoms, població i una breu explicació de la foto.