TV3 no rodarà nous capítols de «Com si fos ahir» almenys fins a després de l'estiu

La cadena busca la manera d'acabar la temporada amb vuit episodis ja gravats

NacióDigital
27 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:54h
Els protagonistes de «Com si fos ahir».
Els protagonistes de «Com si fos ahir». | CCMA
L'esclat de la pandèmia del coronavirus va trastocar la graella de TV3 ja fa setmanes i els efectes poden allargar-se encara diversos mesos més. Si bé la cadena va recuperant de mica en mica el seu aspecte habitual -dilluns vinent tornen Els Matins i el TN Matí-, hi ha programes i produccions pròpies sobre els quals plana encara un gran interrogant, com el TN Comarques o la telenovel·la Com si fos ahir, de la qual hem sabut que no es rodaran nous episodis fins, almenys, després de l'estiu.

Tal com ha explicat el comitè d'empresa de TVC a través d'un comunicat, la producció de la sèrie de sobretaula de TV3 no es podrà reprendre fins al setembre, "com a mínim". La direcció de la televisió pública està intentant trobar la manera d'enllestir la present temporada. Hi ha vuit episodis ja gravats que encara no s'han emès. Tot apunta que aviat començarà a muntar-los.

En estos moments hi ha més de 800 treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que està treballant de forma total o parcial des de casa. La resta, 819, treballen en règim presencial. El comitè d'empresa de TVC ressalta que l'afectació de la Covid-19 entre la plantilla dels mitjans públics ha baixat "considerablement", però alerta que no s'ha "d'abaixar la guàrdia" i demana "reprendre el futur amb garanties".

En este sentit, el comitè ha traslladat a la direcció un seguit de propostes de prevenció, com l'ús de mascaretes o la distància de seguretat, i també d'organització, com la neteja intensiva, la desinfecció o fer tests a la plantilla quan hi hagi prou disponibilitat.