Ensurt sense conseqüències en un edifici del carrer Montcada de Tortosa

S'han desplaçat tres dotacions de Bombers de la Generalitat i l'arquitecte municipal per evaluar els danys

 Nou enfonsament en un edifici a Tortosa, ara al nucli antic al carrer Montcada
Nou enfonsament en un edifici a Tortosa, ara al nucli antic al carrer Montcada | Cedida
Aguaita.cat
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:10h

ACTUALITZACIÓ | Es confirma que no hi ha esfondrament
Després d'avaluar els danys sobre l'immoble, tant l'arquitecta municipal de l'Ajuntament com els Bombers ratifiquen que ha estat una falsa alarma, tot i les informacions contradictòries inicials.
Una veïna ha trucat esta tarda als serveis d'emergència després de sentir un fort impacte. Tot i que inicialment els Bombers han apuntat que la causa seria l'esfondrament d'una paret, posteriorment han ratificat, tal com ha constatat l'arquitecta municipal, que no s'han produït danys d'este tipus. 

INFORMACIÓ | Actuació dels Bombers al nucli antic de Tortosa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen en l'esfondrament d'una paret en un edifici del carrer Montcada,al Nucli Antic de Tortosa. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions de bombers que juntament amb l'arquitecte municipal estan avaluant els danys.

No s'ha de lamentar cap ferit. Les primeres informacions dels Bombers apunten que ha caigut una paret però encara no poden assegurar si del mateix edifici del carrer Montcada 29 o bé de l'edifici del costat. Es tracta d'un edifici format per una planta baixa i tres pisos i de moment les golfes han estat afectades.

Els Bombers investiguen les causes que ha provocat l'esfrondrament. De moment no han evacuat cap veí dels edificis propers tot i que s'està avaluant la situació de l'immoble afectat.

Segons la versió de l'Ajuntament de Tortosa, ha estat una falsa alarma en rebre un avís d'una veïna d'una casa adjacent que s'ha espantat en sentir un fort impacte.

Les fonts municipals asseguren que no ha caigut cap paret ni ha afectat l'immoble tal i com informava esta tarde el Departament de Premsa dels Bombers de la Generalitat.Ho resumeixen en un ensurt per part d'una veïna que ha trucat als bombers i en arribar l'arquitecta no hi havia els danys que l'equip de premsa dels Bombers de la Generalitat ha divulgat als mitjans.