El gimnàs municipal d'Amposta inicia les classes en directe a través de YouTube

Hi podrà accedir tothom qui ho vulga | Hi haurà set classes diàries de dilluns a divendres i tres en dissabte a partir de les 9 del matí

Horaris de les classes en directe del gimnàs municipal d'Amposta
Horaris de les classes en directe del gimnàs municipal d'Amposta | Cedida
Aguaita.cat
20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:32h
A partir d'avui dilluns 20 d’abril, el gimnàs municipal d’Amposta oferirà un horari fixat de classes virtuals a través del canal de YouTube de la piscina i gimnàs municipal.

Hi podrà accedir tothom qui ho vulga i seguir la classe en directe des de casa. Així, s’ha preparat un horari amb set sessions diàries de dilluns a divendres i tres sessions els dissabtes al matí  amb les modalitats que habitualment s’oferixen al gimnàs com pilates, pump, zumba, step, localitzats, gap o cx entre d’altres. Les classes seran d’accés gratuït per a tothom i es podran recuperar després, també a través del canal de Youtube de la piscina.

"Les classes que hem anat penjant al YouTube de l’Ajuntament des que va començar el confinament han tingut molta acceptació", assenyala el regidor d’Esports, Marc Fornós, "i ara hem pensat a oferir un plus als i les usuàries del gimnàs i la piscina fent les sessions en directe".

El regidor d’Esports anima a tothom, no només a les persones usuàries habituals del gimnàs i la piscina, a fer ús d'este servei públic. "Cal mantindre’ns actius, tant per la nostra salut física com mental, i estes classes volen oferir a tothom la possibilitat de fer-ho", clou.

Les classes es poden veure al canal de YouTube de la piscina municipal (cliqueu aquí)