L’Ametlla de Mar blinda l’accés a les segones residències per Setmana Santa i fa controls amb Drons

La coincidència amb l’inici de la Setmana Santa fa que s’intensifiquin els controls amb més eines com l’ús de drons

L’Ametlla de Mar blinda l’accés a les segones residències per Setmana Santa
L’Ametlla de Mar blinda l’accés a les segones residències per Setmana Santa | Cedida
Aguaita.cat
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:51h
Evitar l’entrada de persones a les segones residències i sancionar els desplaçaments no justificats és l’objectiu de l’operatiu que despleguen els cossos policials per tercera setmana consecutiva. Però en esta ocasió, la coincidència amb l’inici de la Setmana Santa fa que s’intensifiquen els controls amb més eines com l’ús de drons.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar realitza més controls, tant a les urbanitzacions com al nucli urbà, amb un increment de les patrulles -com també fan els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil-. Per reforçar-ho també hi haurà vigilància aèria amb un dron. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, afirma que l’objectiu és blindar el municipi.

Un dels talls d’accessos secundaris és al camí que uneix Calafat amb l’Almadrava per la costa, on s’han instal·lat tanques per bloquejar el pas de vehicles. Tot plegat forma part d’un ampli dispositiu policial per evitar que visitants incívics se saltin les normes de confinament per frenar la propagació del coronavirus i arriben a xalets i apartaments.