01
d'abril
del
2020
Actualitzat
a les
17:50h
Consternació a Batea. Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors, juntament amb els seus germans, del celler familiar Casa Mariol, ha mort als 36 anys este dilluns com a conseqüència del coronavirus.
Periodista, sommelier i empresari, Vaquer va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya.
Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant 5 anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol. El 2007, va abandonar el món de la televisió per refundar junt els seus dos germans el celler familiar, Casa Mariol.
Periodista, sommelier i empresari, Vaquer va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya.
Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant 5 anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol. El 2007, va abandonar el món de la televisió per refundar junt els seus dos germans el celler familiar, Casa Mariol.