Deltebre engega un espai d'activitats en línia per alleugerir els dies de confinament

Tota la gent que hi vulga col·laborar pot enviar un vídeo o una imatge al correu electrònic difusio@deltebre.cat

Aguaita.cat
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:03h
Espai creat a la web de l'Ajuntament de Deltebre
Espai creat a la web de l'Ajuntament de Deltebre | Cedida
L'Ajuntament de Deltebre ha obert a la seua pàgina web un portal d'activitats amb recursos elaborats per la pròpia ciutadania del municipi. Es tracta d’un espai, dividit en diferents categories, i on els veïns i veïnes poden fer la seua aportació multimèdia per tal de facilitar el dia a dia del confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Es pot accedir clicant aquí


Actualment, l’espai web compta amb les següents categories: ensenyament, música, cultura, EPIS, xiquets i xiquetes, manualitats, història, esports, higiene, sector primari, salut, cuina i humor, tot i que és ampliable atenent al contingut que es vaja rebent.

La tinent d’alcaldia de #DeltebreEficient, Elisabeth Tomàs, ha explicat que “esta és una plataforma col·laborativa que l’hem de dotar de contingut entre tots i totes amb l’objectiu principal d’alleugerir i compartir el confinament”.

La tinent d’alcaldia ha explicat que esta web estarà activa fins al final de la pandèmia i que s’anirà actualitzant dia rere dia.

Tota la gent que vulga col·laborar en dotar de contingut este espai en línia d’activitats, pot enviar un vídeo o una imatge al correu electrònic difusio@deltebre.cat. Prioritàriament es demana que les imatges siguen en horitzontal per oferir una major qualitat de visionat.