El Consell Comarcal del Baix Ebre tanca el 2013 amb un resultat positiu de 82.000 euros

Redacció
23 de març del 2014
L’ens comarcal del Baix Ebre ha tancat l'exercici pressupostari del 2013 amb un resultat positiu de 81.673,10€ i amb un romanent de tresoreria de 210.613,56€. Segons el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, estes xifres mostren que
“des de l’ens comarcal s’està realitzant una acurada contenció de despeses i una optimització al màxim dels recursos per tal de mantindre i prestar els diferents serveis amb la major eficiència possible, blindant els de l’àmbit social i garantint la qualitat”.

Rebuig al nou pla de conca de l’Ebre
En el transcurs de la sessió plenària de divendres passat, l’ens comarcal del Baix Ebre va mostrar el seu rebuig al nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre amb l’aprovació, per majoria absoluta, d’una moció presentada per CIU, ERC i PSC. La moció va tenir un únic vot en contra del PPC.

Aquesta moció mostra el rebuig de la institució davant del pla de conca i dóna ple suport a la manifestació que es celebrarà el proper 30 de març entre Sant Jaume d’Enveja i Deltebre. Soler, va destacar que “el nou pla de conca aprovat atempta contra els interessos mediambientals, socials i econòmics de les Terres de l’Ebre, especialment en el tram final del riu Ebre i el seu delta”. Soler també va mostrar el seuàsuport “explícit i la màxima col·laboració” a la Plataforma en Defensa de l’Ebre. En la mateixa línia es va expressar el portaveu del grup d’ERC, Dani Andreu que va destacar que “l’aprovació del pla és un nou perjudici vers a les Terres de l’Ebre i vers Catalunya”. El portaveu també ha apel·lat “a la unió de tots els grups per evitar el transvasament”.

Finalment el plenari va aprovar, per unanimitat, les noves bases reguladores per a la
concessió d’ajuts de menjador escolar per al proper curs acadèmic. Les sol·licituds d’estos ajuts es podran començar a demanar a partir del 2 de maig fins al 16 de juny.