Deltebre suspèn Delta Fira i Mescla a causa del coronavirus

S'havien de celebrar el cap de setmana del 22 al 24 de maig

La fira Mescla promociona el producte i gastronomia local. Foto d'arxiu
La fira Mescla promociona el producte i gastronomia local. Foto d'arxiu | Ajuntament de Deltebre
Aguaita.cat
26 de març del 2020
Actualitzat a les 18:39h
L'Ajuntament de Deltebre ha decidit suspendre l'edició de Delta Fira i Mescla per a enguany a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Els dos esdeveniments estaven previstos per al cap de setmana del 22 al 24 de maig i servixen, entre d’altres, per commemorar la segregació de Tortosa.

Esta mesura s'ha pres en el marc de la junta de govern telemàtica que ha celebrat l'equip de govern municipal. Segons l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, "estem en el marc d'un entorn d'incertesa i de paràlisi que ens obliga a congelar totes les gestions i les actuacions que hem estat duent a terme per a l'organització de la fira".

En la mateixa línia, el tinent d'alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que "una fira com Mescla necessita d'un treball continu que sovint és invisible però que és totalment imprescindible perquè esdevinga un èxit de participació, tant a nivell i qualitat dels estands participants i de les diferents degustacions". Per al tinent d'alcaldia, "ara mateix no podem avançar des de la improvisació i menys tenint en compte que estem gestionant diners de la ciutadania".

Finalment, l'alcalde reitera que "ara és moment d'enfocar els nostres esforços com a govern municipal per estar al costat de la ciutadania que més ho necessita, i per revitalitzar el comerç local i les empreses que s'estan veient afectades per la crisi derivada per la Covid-19".

En el marc de la junta de govern local també s'han pres altres decisions encaminades a pal·liar els efectes del virus. Així, s'ha aprovat la suspensió del pagament dels tràmits administratius de l'Ajuntament de Deltebre, el tancament del cementeri municipal i la creació d'un espai d'activitats en línia per recollir propostes de la ciutadania de Deltebre per tal d'alleugerir el confinament. Estes mesures se sumen a les que l'Ajuntament de Deltebre ja ha anat anunciant durant estos darrers dies.