Creix la xifra diària de positius per coronavirus a l’Ebre, amb vuit més este dimecres

Quinze malalts es troben hospitalitzats, vuit dels quals són a l’UCI

Porta principal de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta
Porta principal de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta | ACN
Aguaita.cat
25 de març del 2020
Actualitzat a les 19:57h
La xifra diària de casos diagnosticats de coronavirus a les Terres de l’Ebre va pujant, i este dimecres la Regió Sanitària ha confirmat vuit nous positius, de manera que s’eleva a 41 el nombre de casos acumulats.

A hores d’ara són quinze les persones que es troben hospitalitzades al Verge de la Cinta de Tortosa, l’hospital de referència per atendre els afectats d’esta malaltia al territori, i d’estos pacients, vuit estan ingressats a la unitat de cures intensives (UCI).

No s’ha registrat cap nova defunció, de manera es manté en 1 el nombre de morts, un home de Tortosa de 75 anys.

Salut també ha informat que a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona este dimecres s’han confirmat 36 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 231 el nombre de confirmats acumulats. 124 es troben ingressats, 33 dels quals mantenen ingrés a l’UCI. La Regió Sanitària Camp de Tarragona hi ha hagut 4 morts més, de manera que en són 8 les víctimes de la malaltia en esta regió, 9 al conjunt de la demarcació de Tarragona.

En relació a la residència Ballús de Valls, les autoritats sanitàries han informat que hi ha 10 casos de coronavirus confirmats, 8 dels quals són residents i 2 són professionals.