GRÀFIC INTERACTIU Així evoluciona el coronavirus a la demarcació de Tarragona i l'Ebre, dia a dia

Dels 228 els positius hi ha 124 persones hospitalitzades, 36 de les quals a l'UCI

NacióTarragona
25 de març del 2020
Actualitzat a les 18:29h
L'evolució del coronavirus a Catalunya: 21 de març.
L'evolució del coronavirus a Catalunya: 21 de març. | ND
 


La demarcació de Tarragona continua com la que té menys afectacions pel coronavirus a Catalunya, però la xifra d'infectats està augmentant ràpidament en els últims dies. La corba seguix creixent i, tal com ha assegurat este dimecres el president Quim Torra, s'esperà que ho seguisca fent fins almenys el mes que ve.

En total, segons les dades de dimarts, hi ha 228 positius, 124 dels quals es troben hospitalitzats, 36 a l'UCI. A més, cinc persones han perdut la vida. Estes xifres engloben els pacients del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

D'altra banda, a Catalunya la corba també seguix creixent. El nombre de morts per coronavirus a Catalunya seguix augmentant i supera més del centenar en les últimes 24 hores, a ritme superior al de dies anteriors. En l'últim dia han perdut la vida 177 persones, la xifra més alta des que va arribar la pandèmia a Catalunya. Amb estes dades, el saldo de morts s'eleva a 516 i els infectats a 9.937.



Nota sobre el gràfic: El gràfic mostra l'evolució del nombre total de positius, de casos greus entre aquests positius i de víctimes mortals. Les dades es comptabilitzen quan les comunica oficialment el departament de Salut. El gràfic s'actualitzarà diàriament, o sempre que es comuniquin casos nous