Detingut un jove d’Amposta per fugir de la Policia Local en no respectar la restricció de circulació

Fins dilluns el cos policial havia expedit 57 denúncies per incompliment del decret d'estat d'alarma

La detenció va tindre lloc dilluns
La detenció va tindre lloc dilluns | Cedida
Redacció
25 de març del 2020
Actualitzat a les 18:26h
Un jove d’Amposta de 20 anys va ser detingut dilluns per la Policia Local per no respectar les mesures de restricció de circulació durant l’alarma i desobeir els agents. Segons han explicat els responsables policials a Amposta Ràdio, el noi estava caminant pel carrer Amèrica quan va ser requerit pel motiu del seu desplaçament. El jove hauria respost amb evasives, dient que anava a comprar però sense voler donar més explicacions, de manera que, quan els agents li van demanar identificació, va abandonar el lloc sense fer cas a les reiterades peticions perquè s’aturés. Aleshores li va caure la cartera i com ja estava identificat, s’adreçaven a la comissaria per expedir la denúncia van veure que sortia corrent, el van interceptar i el van detenir per un delicte de desobediència.

La Policia Local d'Amposta ha fet una crida a tota la ciutadania per col·laborar amb les tasques dels serveis d'emergència per evitar la propagació del virus, sortint només pels supòsits legalment autoritzats i el mínim imprescindible.

Dilluns, la Policia Local d’Amposta va controlar 2.614 vehicles i 24 persones, i va expedir 15 denúncies. Les xifres totals, fins dilluns, des de l’entrada en vigor del decret d’estat d’alarma, són 8.039 vehicles i 402 persones controlades, i 57 denúncies expedides.