Obren diligències a un veí de Tortosa després de ser advertit més de vint vegades per incomplir el confinament

La Policia Local li havien aixecat tres actes per infracció

per Redacció , Tortosa, 25 de març de 2020 a les 15:54 |
La Policia Local va aixecar dimarts 17 actes sancionadores a la ciutat, i els Mossos 14. | Cedida
La Policia Local de Tortosa ha instruït diligències judicials per un delicte de desobediència a un veí de Tortosa que ha incomplit repetidament l'ordre de confinament per la pandèmia de coronavirus. Els agents l'havien advertit en més de vint ocasions perquè es mantingués al seu domicili i li havien aixecat fins a tres actes per no justificar la seua presència al carrer. Este  dimarts la Policia Local va aixecar 17 actes sancionadores a la ciutat i els Mossos, 14.

L'alcaldessa Meritxell Roigé ha insistit a demanar a la ciutadania que estiga a casa. "És l'única manera que tenim d'evitar que el virus s'escampe més. Si ho complim, podrem tornar el més ràpid possible a la normalitat", ha dit.


D'altra banda, Roigé ha explicat que a Tortosa, la majoria de targetes moneder a les famílies beneficiàries de la beca de menjador escolar s'han repartit, però hi ha hagut alguna dificultat per localitzar les famílies, ja que les adreces no són correctes. L'Ajuntament demana a les famílies que les estan esperant que ho comuniquen als serveis socials.

 

Participació