Obren diligències a un veí de Tortosa després de ser advertit més de vint vegades per incomplir el confinament

La Policia Local li havien aixecat tres actes per infracció

La Policia Local va aixecar dimarts 17 actes sancionadores a la ciutat, i els Mossos 14.
La Policia Local va aixecar dimarts 17 actes sancionadores a la ciutat, i els Mossos 14. | Cedida
Redacció
25 de març del 2020
Actualitzat a les 18:51h
La Policia Local de Tortosa ha instruït diligències judicials per un delicte de desobediència a un veí de Tortosa que ha incomplit repetidament l'ordre de confinament per la pandèmia de coronavirus. Els agents l'havien advertit en més de vint ocasions perquè es mantingués al seu domicili i li havien aixecat fins a tres actes per no justificar la seua presència al carrer. Este  dimarts la Policia Local va aixecar 17 actes sancionadores a la ciutat i els Mossos, 14.

L'alcaldessa Meritxell Roigé ha insistit a demanar a la ciutadania que estiga a casa. "És l'única manera que tenim d'evitar que el virus s'escampe més. Si ho complim, podrem tornar el més ràpid possible a la normalitat", ha dit.

D'altra banda, Roigé ha explicat que a Tortosa, la majoria de targetes moneder a les famílies beneficiàries de la beca de menjador escolar s'han repartit, però hi ha hagut alguna dificultat per localitzar les famílies, ja que les adreces no són correctes. L'Ajuntament demana a les famílies que les estan esperant que ho comuniquen als serveis socials.