Iniciativa per elaborar mascaretes homologades a Alcanar per als col·lectius més vulnerables al coronavirus

L’Ajuntament ha articulat una xarxa de set persones voluntàries i expertes en disseny i confecció de peces de roba per manufacturar aproximadament 300 mascaretes homologades

per Aguaita.cat , Alcanar, 20 de març de 2020 a les 15:57 |
L’Ajuntament d’Alcanar ha aconseguit material per a elaborar mascaretes  quirúrgiques amb
 
TNT hidrorepelent i fer-les arribar a aquelles persones que formen part de col·lectius vulnerables i altres ciutadans i ciutadanes en situacions de risc de contagi.

L’Ajuntament ha articulat una xarxa de set persones voluntàries i expertes en disseny i confecció de peces de roba per manufacturar aproximadament 300 mascaretes que posteriorment seran distribuïdes per la Policia Local d'Alcanar per a pal·liar la manca de subministrament actual.


L’empresa Robin Hat de Rubí ha cedit el material gratuïtament a l’Ajuntament i esta mateixa tarda es distribuirà, amb les mesures de seguretat pertinents, a les diferents persones que s’encarregaran de confeccionar-les, després es procedirà a l'esterilització per a fer-ne la distribució final a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.
 

L’Ajuntament ha articulat una xarxa de set persones voluntàries i expertes en disseny i confecció de peces de roba per manufacturar aproximadament 300 mascaretes Foto: Cedida

 

 

Participació