La direcció del Grup Socialista del Senat visitarà el Delta de l'Ebre per conèixer els efectes del Gloria

Durant la visita es reuniran amb els productors de musclos i ostres, els mariscadors, els arrossaires i regants

per Aguaita.cat , Deltebre, 9 de març de 2020 a les 13:21 |
El mar endinsant-se als arrossars a la platja de la bassa de l'Arena. | ACN
La direcció del grup socialista del Senat es desplaçarà este dimecres i dijous al Delta de l’Ebre per reunir-se amb els agents socioeconòmics per atendre les inquietuds, necessitats i reivindicacions dels diferents sectors implicats. Serà una visita dintre d’una sèrie de visites a diferents territoris del país per a conèixer de primera mà els seus problemes.

“Després de defensar al Senat una moció per demanar ajuts directes per pal·liar els danys ocasionats arreu pel temporal Gloria, vaig posar de manifest que cal actuar de manera urgent al Delta de l’Ebre per frenar la regressió i la subsidència. En aquell mateix moment la Direcció del Grup Socialista va expressar la seua voluntat de conèixer de primera mà les solucions que necessita el Delta” ha explicat el senador tortosó Manel de la Vega.


La direcció del grup socialista del Senat, encapçalada pel seu portaveu Ander Gil,  visitarà la Badia dels Alfacs, així com la guarda costanera i el Trabucador, la desembocadura de l’Ebre, la platja de la Marquesa i el passeig marítim de l’Ampolla.

Durant la visita es reuniran amb els productors de musclos i ostres, els mariscadors, els arrossaires i regants, per atendre les seves reivindicacions i mantindran una reunió de treball amb la Taula de Consens del Delta per conèixer el Pla Delta.


"Els socialistes coneixem els problemes del Delta de l'Ebre, i no ens podem quedar de braços plegats davant els greus problemes que l'afecten, les Terres de l'Ebre no es poden permetre perdre un entorn de tan alt valor biològic. Defensar el Delta és defensar les Terres de l'Ebre. Cal fer molta pedagogia per teixir totes les complicitats necessàries per revertir la situació actual i aquesta és la nostra feina", ha declarat el senador De la Vega.

 

Participació