Esardi proposa un taller per als amants del còmic

per Redacció , Amposta, 19 de març de 2014 a les 11:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Donada la seva immediatesa i espontaneïtat, el còmic és un canal molt utilitzat alhora d’articular històries d’una manera directa, personal. Sota esta premissa l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI), el Museu de les Terres de l’Ebre, la URV i l’Ajuntament d’Amposta han organitzat el taller Introducció al còmic i la narració visual els dies 22 i 29 de març i 5 d’abril.

Amb este curs es pretén fer una introducció al llenguatge del còmic i la narració visual on es visionaran i s’analitzaran diferents referents per tal de donar a l’alumne una àmplia visió dels recursos narratius i visuals existents


Paral·lelament durant cadascuna de les sessions es treballaran petits exercicis per tal de posar en pràctica els temes tractats.

El professor del curs és Miquel Bustos, dissenyador gràfic i il·lustrador, que ha estudiat disseny gràfic a Esardi (Amposta) i a Eina (Barcelona). Ha publicat el còmic "El Senyor Romaní" (EDT, 2013), amb guió de Carme Pons i també ha col·laborat amb el jueves, medicampus, elestafador.com, publicant-hi tires còmiques amb el nom de "humor se escribe con lápiz".


L’activitat és gratuïta, però les places són limitades. Més informació, aquí.

 

Participació