Oberta la convocatòria dels cursos de monitors de lleure a Amposta

Són de premonitor/a, monitor/a de lleure infantil i juvenil i de director/a de lleure infantil i juvenil

Redacció
21 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:19h
L'esplai d'estiu s'allargarà durant tot l'estiu
L'esplai d'estiu s'allargarà durant tot l'estiu | La Casa del Sol Naixent
Fins el 31 de març totes les persones que vulguin poden inscriure’s a les diverses convocatòries dels cursos de lleure 2020 que s’ha organitzat des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Amposta.
Els cursos són de premonitor/a, monitor/a de lleure infantil i juvenil i director/a de lleure infantil i juvenil. En esta edició, tots els cursos que s’ofereixen doten de certificats oficials de la Generalitat de Catalunya a les persones que els hagin dut a terme i aprovat.

La novetat d’aquesta edició és també el curs de premonitors/es de lleure, que està adreçat a joves de 16 a 18 anys i es durà a terme els dies 6, 7 i 8 d’abril a l’Escola Soriano Montagut. Este curs, permet ajudar a tenir una visió clara del món del lleure i capacita per realitzar tasques de premonitor/a, d’ajudant en casals, colònies o campaments. La inscripció té un preu de 50 euros. Pel que fa al curs de monitor/a de lleure, es desenvoluparà del 6 d’abril al 13 de juny al Casal. Aquest curs prepara al monitor per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure. La inscripció té un preu de 200 euros. Finalment, el curs de director/a de lleure tindrà lloc del 6 d’abril al 4 de juliol al Casal. L’objectiu d’aquest curs és preparar al futur director/a de lleure per intervenir educativament en el lleure infantil i juvenil mitjançant el desenvolupament de tasques de coordinació i dinamització d’equips en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure. El preu d’aquest curs és de 260 euros.

Els tres cursos, de modalitat presencial, estaran impartits per la Fundació Santa Maria de Siurana i per poder-los realitzar caldrà inscripció prèvia a la seua pàgina: https://fundaciosiurana.cat/formacio/cursos-lleure-educatiu/. Les places són limitades.

D’altra banda, tots aquells que disposen del Carnet Jove, es podran beneficiar d’un descompte del 25% en la seva inscripció.