Una tractorada ebrenca talla Tortosa per demanar millores en el sector i una pagesia digna

En la convocatòria també han participat productors del sector de l’arròs, cítrics i oli.

per Redacció , Tortosa, 21 de febrer de 2020 a les 12:48 |
Centenars de tractors s'han concentrat a Tortosa per demanar millores al sector agrícola i ramader i poder viure dignament de la pagesia. En la convocatòria també han participat productors del sector de l’arròs, cítrics i oli. 

L’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA), amb el suport de l’Associació de Cooperatives del Baix Ebre i del Montsià (ACOBEM), i el sector arrosser del Delta de l’Ebre, s'ha manifestat este matí a Tortosa en una tractorada sota el lema “En defensa d’uns preus justos i una renta agrària digna”.


La mobilització s'ha iniciat a les 9:00 hores des de diferents poblacions de les Terres de l’Ebre que s'han trobat a les 11.00 al pont del Mil·lenari per iniciar una marxa lenta a l'Avinguda Generalitat i als carrers centrals de Tortosa. A les dotze, ha tingut lloc la lectura del manifest al parc Teodor González.
Albert Castelló, coordinador d’ASAJA Catalunya, ha denunciat en el manifest que no poden consentir vendre els productes per sota del cost de producció i que el sector està patint molt una situació que és insostenible. Segons Castelló, els agricultors i ramaders estan cansats d’incompliments i de què “els polítics no compleixin les seues promeses respecte al sector i venguen fum".


 

 

Participació